Trädgården

Röjt lite

Muren

Har röjt som en tok vid muren i dag. Det finns väl egentligen viktigare ställen att röja på, men det är så fuktigt när grenarna hänger ner på muren så det inte kommer någon sol igenom. Behöver väl kapa grenarna mera men detta är en bra början. Sedan är Amor lite bökig med att han skall vara med över allt. Hmmm när jag tänker efter så är ju Eros likadan och är de hos mig så brukar även Pepper dyka upp. Shakira håller sig alltid i närheten men har vett att flytta på sig när jag använder något verktyg.

Vart blev han av?

Nu for Amor upp i träden och tog verkligen sats för att komma så högt som möjligt. Han är så himla snabb och dimper liksom bara ner lite här och där så jag ville inte använda alligatorn när jag tog grenarna. Bättre att skicka ut gubben på det när jag har Amor på insidan. Pepper och Eros tittade intresserat på när han for runt bland grenarna. Men ibland var Amor lite väl högt upp.

Taskit läge

Även om djuren är lite i vägen så tycker jag det är mysigt när de är med. Djur är verkligen specialister på att njuta och ta för sig av det goda och nu fungerar alla djur perfekt med varandra. Tror jag har röjt färdigt för idag. Har en go hängmatta som väntar på mig, kaffe och lite musik.

Samlade

6 Comments

 • PJAK

  Kan du inte skicka med Amor en grensåg eller nå’t? Så kan han ta en gren lite här och var åt dig 😉

  Underbart att ha djuren när men lite väl nervöst ibland 😉

 • Karlavagnen

  Finaste katterna! Ja alla djuren verkar leva i harmoni. Ni är med all säkerhet en väldigt go familj, för djur brukar känna av sånt!!! 🙂 Fint blev det där du rensat, luftigt! Hoppas att du fick en skön stund i hängmattan!

 • Lotta

  Härliga djur du har, jag kom att tänka på en sak när du skriver att djuren är med dig.
  När min mamma satt vid symaskinen då kom våran katt o skulle vara med, tassen skulle gärna leka med nålen som gick upp o ner…

Leave a Reply

Översätt sidan »