Utflykter

Sandsjöbacka

Sandsjöbacka

Hua! Regnet vräkte ner när jag vaknade och jag kände hur all energi bara rann av mig. Men det sista jag vill göra är att sitta inne på min semester så jag tog mig en tur till Sandsjöbacka. Jag hade sådan tur med vädret så det enda blöta jag fick var mitt svett och att det var lite väl blött här och där. Trampade självklart rätt i en koblaja och höll på att dratta på ändan. självklart klarade jag mig inte från kor denna turen heller utan det var bara att bita ihop och traska förbi.

Sandsjöbacka

På hemvägen mötte jag två tjejer som skulle plocka bär och de hade lika stor ko skräck som mig. Men idag valde jag en annan slinga och funderar på att gå tillbaka nästa vecka för att ta ytterligare en slinga jag aldrig tagit fullt ut. Det otrolig fin natur och väldigt rogivande att gå här. Vi var här väldigt ofta när barnen var små och stannade alltid och fikade vid en stor sten.  Shakira hade en kanon dag och nu vet jag att hon även kan klättra på stegar.

Sandsjöbacka

På ett ställe när man skulle gå igenom så gick det lodrätt upp och jag skulle precis lyfta upp henne när hon klättrade över själv. Gott med tanke på hur skiten hon var. Känner mig riktigt nöjd efter promenaden och det skall bli gott att bara softa runt nu på kvällen.

Sandsjöbacka

3 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »