Hästarna

Skumväder

Moln

Järnspikars vilket skumväder det har varit. Molnen har varit otroliga att se på och det brakade loss med en ordentlig åskskur. Trodde inte det kulle bli någon ridtur idag, men Camilla dök upp så det var bara att ta ut dem. Jag har ganska kraftig huvudverk så det är ett ordentligt väderomslag på gång. Även hästarna var lite stökiga att rida och hade ovanligt mycket skit i sina öron, så tack och lov att de är såpass snälla som de är. Men idag kändes det som vi bara var på fel ställen överallt. Det var så mycket joggare och cyklister i rörelse att det kändes som förgjort och Beethoven som brukar skita i det mesta reagerade när det kom en cyklist med en hund.

bellman

Som tur var tyckte Bellman fjanterier och hade siktat in sig på att få komma hem och äta hö, i de lägena spelar det ingen roll var som finns på stigen bara han kan ta sig förbi och hålla god takt. Han plockade ganska många grenar på vägen som han åt på och det gör han alltid när det är något oväder på gång. Han är ju matvrak som det är, men vid oväder blir det sju gånger värre. Det var i alla fall mysigt och jag känner mig avslappnad.

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »