Gården

Slappt värre

Göta Petter vilken slappe dag jag har haft. Gubben har börjat sin semester och röjt runt på uppfarten och kollat vilket som behöver göras så vi får bort ställningen vid Micaels hus. Micael målar det sista nu när getingboen är borta. Han hade två stycken och de som var vid taket var väldigt aggresiva när han försökte måla. Nu är han snart klar med det pilliga och kan börja på gaveln där vi har fågelholkarna.

Amor har mestadels legat som en platt sill och jagat trollsländor. Jag är nog den enda idag som inte gjort ett skit. Drog om tråden lite för hästarna så de kan gå från stallet till den lilla hagen men annars har jag bara softat och kollat efter hus i Italien och Tyskland. Vi har pratat förut om att flytta utomlands och det kanske är dags att börja se sig runt. Somrarna här kan ju kvitta. Det kommer en mäklare upp så får vi se vad gården är värd och vad som behöver åtgärdas om vi flyttar.

2 Comments

  • PJAK

    Aldrig fel att veta vilket värde ens boende har. Om inte annat så för att få bästa möjliga ränta……..

    Lycka till med letandet efter bostad söder över.

Leave a Reply

Översätt sidan »