Hästarna

Inte bara jag med huvudvärk

Duva

Gick upp riktigt tidigt idag för att för att klippa färdigt runt kanterna innan kompisen skulle upp och vi skulle ta en test runda med klumparna. Medan jag stod och klippte small det till och en duva flög rätt in i rutan. Den hade väl tänkt sig att flyga över huset men landade mitt i rutan,  så något fel måste det har varit på den. Amor blev alldeles tossig när en prakt middag landade ett par meter ifrån honom och satte efter duvan som en tok.

Duva

Duvan räddade sig upp på telefon kabeln vid andra gaveln innan den senare flög vidare med lite djupdykningar i trädgården. Jag fick en härlig tur med kompisen och passade på att kika runt i trädgårdarna. Helt otroligt vilka fina trädgårdar det finns här och hur varierande temanen är efter hur husen är byggda. Helt klart en inspirations runda 🙂  Även om vädret var kanon så blev jag lite kall av blåsten och åkte på en maffig huvudverk.

Miniroser

Sedan var det lite pinsamt att jag hade så dåligt koll att jag glömde att Shakira löpte. Nu var hon väl inte super villig men vem vet om man hade lämnat de själva medan man var ute med hästarna 🙂

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »