Familjen

Nöjd son :)

Härligt! Snickaren susade förbi och påbörjade med farstukvisten. Han ville få klart golvet så att Micael slipper få in allt grus i sin hall. Det har varit lite kämpigt när alla springer in och ut hos honom. Men att slippa allt grus kommer att göra underverk och det kommer bli så fint med en farstukvist.

Vi har fått ett gammalt blyinfattat fönster som har suttit på en bio i Uddevalla. Tror att Claes-Olofs morfar fick fönstret en gång i tiden och har suttit på hans uteplats. När Kickan sedan byggde om uteplatsen fick vi fönstret. Vi skall försöka få upp det på gaveln, men det blir väl att vi tar med den om vi flyttar. Vissa saker vill vi gärna skall gå vidare inom familjen och Micael gillade verkligen fönstret.

Tids nog växer väl Tobias till sig och vill ha lite antikt .)  Jaja hoppas kan man ju alltid.

4 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »