Djuren

Elvys lilla nytillskott

Har haft en kanon dag med att röja rent garderoben, stortvättat och där i mellan scrappat kuvert som jag binder ihop med ett band. Posten börjar bli ganska härdade med mina knaskuvert men den unga killen i pressbyrån höll på att smälla av när han såg alla blommor och pärlor på det förra 🙂 Men han hittade en tom fläck att sätta på frimärkena och han hanterade det så varsamt som om kuvertet var gjort av glas. Var så inne i pyssel tagen att jag glömde bort vad klockan var.

Plötsligt stod Elvy i dörren och sa att vi skulle hämta katten. Vi blev bjudna på fika hos kattägarna och Elvy skröt om hur snäll och sävlig hennes vandrande fetto är!?! Tycker inte riktigt det stämmer! Han såg mest chockad och sur ut att det han dykt upp en liten mattjuv. Nisse satt mest och väntade på att den nya tuggleksaken skulle hamna på golvet så att han kunde smaka lite…! Nej det kommer gå jättefint 🙂 Det var ytterst lite fräsande och den lilla fann trygghet i Jimmys famn på direkten.

Så Grattis till nytillskottet 🙂

4 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »