Trädgården

En riktig mysdag :)

Rotkällaren

Har haft en riktig kanon dag. Sov vrål länge i morse och tog det det riktigt lugnt på morgonen. Verkade i ordning Beethovens hovar i morse och lyckades skära rätt igenom handskarna, som tur var det bara lite i fingret. Snickaren gjorde klart farstukvisten i stället för att börja med gaveln och vi pratade en stund om vårt skämmiga badrum. Är vädret bara hyfsat så kanske vi hinner färdigt det i år, hade varit så himla gott. Så idag har jag tagit superlugn och plockat undan för vintern.

Rotkällaren

Dörren kanske man skulle fixa med? Det är två dörrar och det är den yttersta som har halverats. Men blåser det in så blir ju datarums golvet kallt. Det första jag skall ta i tur med när jag blir arbetslös är nog veden, där ligger vi back rejält. Sedan är det ganska mycket som behöver fixas så jag behöver inte gå sysslolös. Skall kolla upp om jag inte kan läsa in gymnasiet, det är ju jätteviktigt nu för tiden att städerskorna har gymnasium kompetens. Skall inte gå in på det eller vissas attityd till städerskor, risken blir väl att webbhotellet stänger ner sidan på grund av språket. Tobbe fixade överrasknings pizza och den var bland det godaste jag ätit.

Amor

Så nu blir det att intaga Amors stil och kolla på körslaget. Hmm! Man kanske skulle ta och fixa en kopp te men absolut inte Lapsang Souchong ett svart te som smakar rökt korv 🙁  Ujj! Så vidrigt! Ett svart te från Kina med fyllig rökig karaktär! Säger bara blääää!

3 Comments

 • Lotta

  Det där med gymnasiet är nog inte så dumt.
  Jag har inte heller läst efter grundskolan och haft samma yrke som du.
  Att plugga kan ju vara jättekul!
  Hur går det annars för dig?
  Har dåligt samvete för att den där fikan inte blivit av, men det kommer att ske nån gång, jag lovar!
  Jag säger inte nåt utan att mena det ska du veta.
  Ni verkar bo i ett riktigt paradis, du och hela din familj, både tvåbenta och fyrbenta! 😀

 • carro

  Nu har det inget med det här inlägget att göra men jag måste fråga ändå. Har du lyckats sälja något på fine art? Jag funderar på att ladda upp lite bilder dit men om inte du lyckas sälja så gör jag garanterat det inte

Leave a Reply

Översätt sidan »