Familjen

Tungt

Så då skall jag försöka börja blogga igen! Har varit så himla mycket på sistone att det känns som det går troll i gården och i mitt liv. Bloggandet är ett bra sett att rensa ut skiten på och orka ta nya tag. Det värsta med detta året är att min brors fru dog. Det är så tungt för honom och tonårsdöttrarna just nu. Det känns maktlöst att sitta här och inte kunna göra så mycket och att familjesituationen är så komplicerad.  Så idag går mina tankar helt till min bror och döttrarna som har begravningen idag.

5 Comments

 • Karlavagnen

  Stor kram!!! Men genom att finnas till så stöttar du dem. Även om de inte är medvetna om det just i detta nu. Viktigt att stötta dem så att de inte fastnar i sorgen utan går vidare, steg för steg. Stor kram! Gå och ge din gybe en björnkram!!!

 • Gullvi

  Det är inte illa att veta att någon tänker på en när det är jobbiga och svåra tider. Så fortätt att skicka stöd genom dina tankar till dem. Nu när ni hittat varandra så är det något som är positivt.

 • Lotta

  En stor stor KRAM till dig ifrån mig… Förstår att det är jobbigt att inte kunna göra någonting men jag vet att det räcker långt för din bror och hans döttrar att veta att du finns där.
  Du är aldrig längre en ett telefonsamtal bort, men visst är det tufft att inte kunna göra någonting när man så gärna skulle vilja.
  Maktlösheten är fruktansvärd…
  Sköt om dig Kramar…!!!

Leave a Reply

Översätt sidan »