Pyssel

Cornelias dop

Underbart! Var på Cornelias dop och kände äntligen något roligt. Jag scrappade en barnvagn och satte i min lilla Mon chichi eller var de nu heter. Helt ärligt! Trodde Rosa skulle slita upp paketet och rycka ur den! snacka om att få en nostalgi knäpp 🙂

När jag kom till Rosa fick jag världens finaste jacka från henne och Jennifer.  Ibland är det bra att vara något liten. Rosa hade scrappat en jättefin canvas tavla med en dikt och varit riktigt kreativ. Jag får nog ta och göra ett besök hos henne så vi kan göra julklappar ihop, just nu står det ganska still med ideér.

Elvy hade gjort en kanon fin klocka av en lp skiva och bakat världens sötaste tårta. Wow! Vilket jobb hon hade lagt ner. Ups! Måste upp och fodra, hinner jag lägger jag in lite bilder från dopet. Tur Rosa lånade min mobil för mina kort blev bara totalt skit. Fick ett par fina kort på Jimmy och Cornelia resten är under all kritik.

3 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »