Smått o Gott

Hade en hel del!

I dag tog jag tag och tömde den lilla garderoben vi har med jul saker och lite annat smått och gott. Jag har bara backar till mina kläder och har länge funderat på att hänga upp dem i stället. Jag får erkänna att jag blir lika ställd varje gång jag tar ut alla kartonger, visserligen är jag en mästare på att stapla och knö ihop saker. Men ändå?

Nu fick jag ihop 3 bärkassar kläder som var för små och flyttat in en byrå med sommar kläder. Nu är där luftigt och fullt med kläder så inte behöver jag köpa något nytt. Det kändes ju riktigt skämmigt att se hur mycket jag egentligen hade, jag som absolut inget hade?! Gott att få överblick och kommer att pressa på gubben tills han även tömmer sina kläder.

3 Comments

  • Anna "PJAK"

    Samlar man ihop det man har, Blir det ofta betydligt mer än man både tror och behöver. Tror jag låter bli att samla ihop alla mina kläder till ett ställe. För då får jag väl inte köpa ett plagg till de närmaste åren…….

  • Lotta

    Det är kul att rensa och upptäcka en massa saker som man totalt glömt bort att man hade, det gjorde jag förut i sommras… 🙂 Både roligt och skönt när det var klart.

Leave a Reply

Översätt sidan »