Resor

Sååå vackert här!

Venedig

Jösses! Vad vi har promenerat runt idag. Det var så lugnt på morgonen och vi rörde oss lite utanför det värsta grötet runt Rialto bron och Markus platsen. Nu tog jag bara mobilen med mig och tänkte jag skulle lära mig att filma med den. Den är betydligt lättare att hålla än kameran. Vi såg att all filmade gondolfärden och det är ju ingen dum idé. Gjorde olika filmsnuttar och märkte snabbt att man skall hålla kameran på längden vilket de flesta inte gjorde. Sedan var det att testa de olika glass smakerna och köpa lite smått och gott till sönerna. Trodde aldrig att jag skulle komma till Venedig så det känns så overkligt att vara här.

Venedig

Ojoj! Har varit ute och filmat gondolfärden och det var så stört mysigt att åka runt. Är så himla glad att jag såg folk som gjorde det annars hade jag nog inte tänkt på det. Är så himla nöjd med min Samsung Note! Håller just nu på att lägga upp klippet på fb och det tar tid, tur att det kom en liten regn skvätt så det passar bara att pyssla med sånt. Men nu vill jag ut i vimlet en stund och äta något gott inför kvällen. I morgon bär det av till Toscana. Skall försöka lägga in videon på gondolfärden på you tube, den var för lång för att lägga upp på fb.

Leave a Reply

Översätt sidan »