365 Foto 2014

Uppvärmning ( 9 av 333 )

Uppvärmning ( 9 av 333 )

Vacker dag men shit! Vad det blåste ända in i märgen. Så gott att komma in och tända sig en brasa. Jag hade gottat ner mig ordenligt i soffan när grannen knackade på och frågade om det var mina hästar som var på vift!! Kände bara nej inte nu igen. När jag var halvvägs ner för backen mötte jag nästa granne som sa att de var nere vid pizzerian! Jag blev lite fundersam när jag mötte en man i en bilen som berättade att han ringt polisen och att de försökte blockera hästarna med bilen? Jag såg mina hästar en bit ner och så fort jag började fösa Bellman så surnade han till och de drog hem i ett rasande tempo.

Uppvärmning ( 9 av 333 )

Så när jag kom hem stod de utanför stallet. En granne som sett dem komma rusandes gick upp och funderade på om han skulle försöka fösa in dem i hagen eller bara låta dem stå kvar utanför stallet. Så nu blir det stora hagen för deras del, tills det blir vår och Bellman förhoppningsvis glömt bort att han kan gå genom tråden. Så skaffa nytt el-aggregat blir prio 1 nu.

2 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »