365 Foto 2014

Ivrig ( 10 av 123 )

Ivrig ( 10 av 123 )

Amor har inte lugnat ner sig något nämnvärt utan tar alla tillfällen i akt till bus. Idag hade jag stängt in till hobbyrummet och Amor försökte febrilt få in klorna i dörrglipan och dra upp dörren, nu satt den lite hårdare än vanligt och han började mjaua i frustration. Amor är en riktig pratkvarn och han hörs från stallet och hela vägen ner om han har varit ute hela natten. Tror han har fått det från Pepper som också har massa läten för sig. Men Amor vinner med hästlängder för han ger sig inte och han har väckt Micael flera gånger på natten när han tjoat utanför fönstret.

Ivrig ( 10 av 123 )

Nu har Micael flyttat upp till sin övervåning och får sova ifred. Jag hade tänkt fotografera tassarna men det blev lite bus bilder istället. Vet inte riktigt om det är för att det finns så mycket att leka med i hobbyrummet eller om han bara trivs i största allmänhet, men han smiter in där så fort han får chansen. Hoppas att Amor alltid behåller sitt goa sätt och är snabb till att leka.

Ivrig ( 10 av 123 )

Leave a Reply

Översätt sidan »