Djuren

Härlig vinterdag

 Hagen

Underbar morgon och så härligt att se all snö. Tror inte jag är lika munter imorgon när jag skall köra runt på vägarna, men idag vill jag bara njuta av det fina vinter vädret så får jag ta bekymret med halkan imorgon. Det var så kallt att linsen immade igen och gav ett mystiskt filter effekt. Hoppas det blir flera sådana här dagar så det inte bara smälter och börjar regna igen.

Hagen

Även mina klumpar njut av solen och jag gav dem höet på utsidan så jag kunde städa rent ordentligt i boxarna och kalka upp golvet. Ser att vi behöver cementera om det till sommaren igen och fixa till lite vid boxarna. Sen är väggarna skitiga igen och det är väl den stora nackdelen med att använda torv som bädd. Det dammar bra när klumparna rumstera om i boxarna.

Bellman o Beethoven

Jag passade på att ta av dem täckena så de kunde rulla runt i snön och bara njuta. Beethoven ser så rolig ut med sin mustasch och skägg och när man bara kollar på mulen så ser det ut som en döskalle! Jag kanske skulle ha döpt honom till Fantomen. Han har verkligen ett speciellt utseende.

Beethoven o Bellman

Chillan fick gå ut en liten stund i snön men det tyckte hon var vidrigt. Hon såg för rolig ut när hon försökte undvika att sätta ner tassarna. Till sist skrek hon bara och jag tog in henne igen, så 10 minuter i snön och hon kanske lugnar ner sig med att försöka smita ut så fort någon kommer i dörren. Fast så enveten som hon är har hon garanterat glömt hut kallt det var och skall ut igen. Skall bli gott till våren när hon kommer att få gå ut som hon vill.

Chillan

3 Comments

  • PJAK/Anna

    Igår kändes det nästan som om det var vår på g. Jag håller med dig att riktigt fina dagar med snö och klar himmel inte alls är dumt. Inte så länge man slipper köra bil i det. Igår var vägarna fina. Håller en tumme att de är det hos dig idag.

Leave a Reply

Översätt sidan »