jobb

Ruffigt värre!

Jag fick en förfrågan om jag kunde fixa till ett golv! Rätt så smutsigt med duvskit och lite annat smått o gott.  Jag har ju städat det mesta men jag har fortfarande inte fått till det med att bara knäppa med fingrarna och voila! Perfekt! Det skall spelas in en filmscen i lokalen och det var dessutom  bråttom.

Vid gamla Papyrus

Men jag älskar ju att gå i gamla lokaler och passade  på att ta lite bilder.  Detta är gamla Papyrus och hälften är redan rivet. Det skall bli bostadsområde där om jag inte är helt ute och cyklar.

Vid gamla Papyrus

Men jag tog inte detta jobbet, utan kommer att ta en lokal vid sidan som är i bättre skick och skickade denna lokalen till Agga ett bolag som har ordentliga maskiner och tid över att hjälpa till snabbt.

I gamla Papyrus

Det är ju en hel del att göra här och ibland är det bara bättre att skicka jobben vidare än att försöka slå knut på sig själv och riskera att det skiter sig. Men det var spännande att promenera runt i byggnaden.

I gamla Papyrus

Leave a Reply

Översätt sidan »