jobb

Lördag morgon!

Göteborg

Gubben och jag hade två lägenheter som skulle städas efter att filmteamet hade spelat in ett par scener. Monica och jag hade städat den ena lägenheten ett par månader innan så jag visste att det skulle vara lättstädat. Vi gick upp tidigt så att familjerna kunde komma hem tidigt och inte behöva sitta på hotellet efter utcheckningen.  Ena lägenheten hade nog en av de fräckaste lampor jag sett på länge.

Lampa

Så gott sedan när man kommer och kan mula ner sig i soffan och kolla en film innan jag gick ut och tog hovarna på hästarna.  Bellman ville ner i lille hagen och stod och gnäggade efter Beethoven som inte dök upp.

Bellman

Jag började ana lite ugglor i mossen när han inte kom ner och som jag misstänkte så hade han lagt märke till att jag inte plockat in hästgodiset efter att jag verkat dem. Så där stod han och tryckte i sig godis i en rasande fart.  Jag körde ut honom men så fort han kom åt så vände han och rusade in i stallet igen.

Beethoven

Härligt att ha hunnit med så mycket idag och resten av kvällen blir det nog att jag sätter mig och pysslar med lite julgrejer.

Leave a Reply

Översätt sidan »