jobb

Fasiken vad kallt!


IMG_0011

Fy fasiken vad kallt det var i morse! Jag tog med kameran och tänkte fota längst ån men gav upp efter par meter. Det var verkligen bitande ute och jag längtade in i värmen men joggarna kämpade på som vanligt! Hua! Jag gick in och tog lite kort på Krister som höll på med att sätta upp tidningar i paviljongen innan jag satte igång och städade.


IMG_0012

Gillar annars att gå ute när det är mörkt och man ser hur Göteborg sakta vaknar till liv. I dag körde plogbilarna igång tidigt och det går väldigt mycket folk längst ån när de skall till pendeln, så allt verkar ske på en och samma gång.  Även änderna var ovanligt aktiva i morse och bråkade rätt friskt med varandra. Men som sagt! I dag var det bra kallt.


IMG_0g24

Provade HDR läget både på kameran och mobilen idag och blev ganska nöjd med bilderna. Måste försöka variera mig lite mera med kameran och hitta tillbaka till glädjen att ta kort. Har knappt rört kameran de sista 2 åren och känner att det är dags att försöka både blogga mera och ta mera kort. Även om det känns lite motigt nu så är det roligt att kunna gå bakåt längre fram.


IMG_0025

Leave a Reply

Översätt sidan »