Djuren

Våren på väg?


Stallet

Det börjar kännas som vår i luften och jag har sett flera tranor eller gäss komma flygandes i stora V-formationer.  Så idag när det var så gott ute passade jag på att på börja stor städning i stallet och rensa bort ogräset på innergården. Lika bra att ta alla brännässlor innan de blir för stora. Hästarna är nyfikna som vanligt och höll sig runt mig hela tiden. Försökte smaka på vitamin vattnet och undersökte alla skottkärror noga så jag inte körde iväg något ätbart.


Stallet

Bellman har väldigt bråttom ut när det är så gott väder, så jag la höet på Tobias tomt medan jag fortsatte att städa rent rampen på utsidan och kalka golvet. Beethoven tycker om att vara med i stallet så han fick extra mat där istället. Han går sällan ut så länge jag är där. Skönt att inte båda hästarna vill vara runt en i stallet med tanke på hur stora de är.  Gott att de är så olika pådet så man kan ge dem lite extra tid varför sig.


Beethoven

Bellman passade på att äta lite snö innan den smälter bort helt.  Jag skall försöka rensa bort allt på innergården och en bit ner från log porten idag. Det är ju helg så vila och koppla av är ett måste. Men att börja tidigt med rensningen gör att man kanske hinner med det mesta innan värmen kommer och allt  växer så det knakar.


Bellman

Men nu skall jag ta mig lite käk och koppla av innan jag går igenom hovarna och rensar klart.


IMG_0046

Leave a Reply

Översätt sidan »