Hundarna

Bus i hagen

Jippy

Jag kommer att dra om den stora hagen under vintern så hälften ligger i vila. Vi har redan fått dela av en del eftersom så många träd blåst ner på el tråden och den delen kommer vi nu att ta i bruk. Så jag har gått runt och funderat på hur jag skall gå till väga. Vi skulle behöva grov röja på grenar men får skjuta upp det igen då Tobias fönster behöver bytas och får prioriteras först.

Jippy

Jippy bara älskar att få rusa runt i hagen och Pepper hakar gärna på. Helt otroligt att han har blivit så förtjust i Jippy med tanke hur länge han höll sig borta, han är ju 11 år och han gick ner bra i vikt innan han gav upp och började komma in. Även om vi satte ut mat så var ju längtan till burkmaten för stor. Men nu är de super bundisar och Pepper är en stor orsak till att hon håller sig runt i hagen och inte går ur. Men ibland är Jippy lite väl närgången och hon får sig en liten lavett! Så det gäller att ha tungan rätt i mun och hinna undan 🙂

Jippy

Jippy avslutade dagen med att kasta runt fallfrukten från äppelträdet, något som hon kan hålla på med en bra stund. Det blir att borsta rent hennes päls igen från små frön och ett bad till hade inte varit helt fel. Men det är så gott när hon har kan sysselsätta sig själv medans man jobbar ute och hon håller sig alltid i närheten.

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »