Hundarna

Sååå duktig!

Jippy

Urk! Det har regnat hela dagen och när det började gå över till snö så passade jag på att gå en promenad med Jippy.  Jag har selen på henne men har börjat använda halvstryp, hon drar lite och har inte riktigt fått in känslan när löplinan ta slut. Nu känner hon det fortare och jag kan gå snart gå över till löplina igen. Trodde det skulle vara tomt på stigen nu när det var sånt skit väder, men nope! två tappra joggare , en powerwalkare, en flanör och två pojkar med en golden.

Jippy

Jag passade på att ha Jippy lös idag eftersom jag trodde det skulle vara folktomt.  Jippy markerade direkt att det kom folk så jag kopplade upp henne och hon gick fint förbi pojkarna med golden utan att dra och var extremt avslappnad, hon brukar normalt gny när det kommer hundar. Sedan gick powerwalkare förbi och jag släppte henne igen. Visste att hon gärna vill springa efter men idag saktade Jippy ner så fort jag sa till henne och hon höll lagom avstånd.

Jippy och ChillanDet är skönt när man kommer hem så sätter sig Jippy på en röd liten matta och väntar på att få tassarna av torkade,  hon brukar få godis varje gång så detta lärde hon sig på två röda 🙂  Så idag var det bara så gott att få komma in och hoppa upp och gosa en stund med Chillan, tugga på sitt ben medans vi satte på en film. Det är bland det bästa hon vet när vi alla är samlade.

ChokladDet var verkligen kallt ute och det kändes rejält i kinderna. Längtade efter en varm kopp choklad under promenaden. Det är så mysigt att använda jul muggarna vi köpte i Strasbourg. Skall ta och byta ut muggarna vi har hängandes i kaffe stationen och bara ta fram dessa vid jul.

Choklad

Leave a Reply

Översätt sidan »