365 FOTON 2021

194: Eget tema: Bortskämd? 40/365

Bortskämd

Har skrivit det förut, men Jippy älskar verkligen mjukisleksaker. Här sitter hon i sin bädd fullt av sina gosedjur 🙂 Hon fick en sengångare av gubben och pip grejen som är i magen är pytteliten. Det tog nästan 1 timme innan hon lyckades få den att pipa, hon var så frustrerad att hon hoppade upp och ner i soffan och bet tag i en arm, ett ben och till sist hade hon massa konstiga läten för sig 🙂

Mjukisar

Jippys favoriter är ormen som har 4 olika pipljud, prasselljud och den låter högt och då menar jag högt! Hon är som tokig i den och vi har väl vant oss vid oväsendet eftersom hon fullständigt strålar av lycka när den låter. Hon hämtar gärna den när vi har folk här och hon blir lite uppspelt. Sedan är stjärnan  favorit när hon skall lägga sig, den låter ingenting eller djuren skall tydligen uppfatta att den piper? men vi hör inte något. Den är även våran favorit.

Jippys favoriter

One Comment

  • Åsa K

    Vår Kummin har också masssor av leksaker. Favoriten just nu är en liten gris i gummi som även den kan pipa HÖGT. Här lig bild på hunen, hon ser så mjuk och fin ut i pälsen och väldigt nöjd med livet.

Leave a Reply

Översätt sidan »