365 FOTON 2021,  jobb

34: Coronatomt 312/365

quishallen

Underbart! Jag har fĂ„tt nytt jobb 🙂 SĂ„ i dag började jag pĂ„ Partille kommun igen och det kĂ€ndes riktigt bra. Jag jobbade pĂ„ Partillebo hallen för ca 7 Ă„r sedan men slutade pĂ„ grund av att vi var lite överbemannade i vĂ€ntan pĂ„ att Partille Arena skulle bli klar. Jag slutade och började pĂ„ Bo & Son och jobbade med det som jag trivs allra bĂ€st med, att stĂ€da trappor, rondera och lite trĂ€dgĂ„rdsarbete. Trodde det skulle bli lite likvĂ€rdigt pĂ„ Fixer men det blev inte riktigt sĂ„. HĂ€rligt att alla hallar har dragit igĂ„ng för fullt igen och inte stĂ„r tomma.

entre

SĂ„ nĂ€r jag sĂ„g att Partille söker LokalvĂ„rdare/VaktmĂ€stare till sina idrottshallar igen sĂ„ sökte jag direkt. SĂ„ underbart att jag fick jobbet! Jag kommer att ha hand om Öjersjö och Furulunds idrottshallar. Tror det blir bĂ€ttre nu nĂ€r jag kan Ă„ka mellan hallarna och inte kĂ€nna mig instĂ€ngd i en hall. KĂ€nner att jag kraftigt behöver gĂ„ ner i varv och bara vara lite egoistisk ett tag. Som det har varit pĂ„ Fixer sĂ„ har jag avlöst nĂ€r folk har blivit sjuka och det har blivit lite mycket och glĂ€djen över jobbet dog sakta men sĂ€kert ut.

hall

Nu har jag bara en hall i 2 mÄnader sÄ jag skall nollstÀlla den och ta det lite försiktigt med min arm. Den har sett ut som en ballong och jag har inte kunnat trÀna upp den alls. Fick inga nya övningar och det kÀndes lite som en baklÀxa nÀr jag var hos fysioterapeuten  idag. Den har varit pÄ tok för överbelastad den sista mÄnaden. SÄ nu skall jag var betydligt försiktigare och mÄste ta stödet med nÀr jag jobbar i fall den svullnar upp igen.

Leave a Reply

ÖversĂ€tt sidan »