Trädgården

Vinterodling

Vinterodling

Gjorde klart mina sista plastbackar med persilja, morötter och rädisor, så nu hoppas jag att det kommer att gro. Det är första gången jag testar detta och skall även börja så inne. Men det får bli när min växtbelysning har kommit. Våra odlingstunnlar har kommit och jag väntar bara på att gubben skall isolera klart snickeboa så vi kan montera ihop dem.

Gården

Får bara hoppas att det är tillräckligt djupt med jord så det inte är berg i större delen av hagen.  I värsta fall får vi sätta en i den gamla köksträdgården och en längst muren alldeles utanför, men det känns bra tätt. Vi vill ju helst nyttja hagen så mycket som möjligt så vi slipper rensa och köra av den så den håller sig öppen och inte slyar igen.

Växthus

Skall försöka rensa ur det lilla växthuset, har aldrig tänkt på att jag kan vinterodla i den. Svinkallt ute idag men soligt så det var riktigt härligt att vara ute. Har mestadels städat upp efter elektrikern och skall samla ihop alla pappkartonger vi har så jag kan använda det till att göra en bädd ute. Jippy har piggnat till efter bettet och var på ett strålande humör. Så nästa vecka skall hon in och ta bort stygnen.

Jippy

Leave a Reply

Översätt sidan »