Blandade Teman

RDP Monday: ESTABLISH

Jag tolkade detta som grundade ” Establish ” men det går ju att tolka ordet på flera sätt. Tunnlarna grundade vi 2021 och det var bland det bästa vi gjort.

Tunneln

Älskar att gå hit ner och bara koppla av.  Nu börjar det dessutom att gro ordentligt sparrisar, japansk sallad och snacks gurkor är det vi plockar mest. I år har plantorna bränt en del och de har inte riktigt satt fart. Vi funderar på att sätta upp parasoller vid odlingarna så vi kan skugga dem när solen är som värst.

Getingbo

Det här getingboet etablerade sig 2023 och det är väl inget som vi vill ha i tunneln. En del tycker det inte spelar någon roll men det är inte så kul när boet växer lavin artat och man skall hålla på med tomaterna när de har stuckit i höjden. Kommer att såtta upp en papperspåse och hoppas på att de flyttar ut.

Loftet

Bara de inte flyttar in i loftet nu när portarna är borta, tror inte gubben blir så glad om han har getingar surrandes medan han jobbar och han tar sig ju gärna ett par öl och ha getingar runt ölburken är ingen höjdare. Sen rusar hundarna genom tunnlarna och runt omkring. Jackpot hoppar och försöker ta alla flygfän så det finns risk att hon blir stungen.

043

Leave a Reply

Översätt sidan »