Nature Photo Challenge

Nature Photo Challenge #18: Cacti

Då var det dags att fotografera kaktusar och de slog mig att jag för tillfället inte har en enda kaktus!

Nature Photo Challenge #18: Cacti

Det fick bli att jag hoppade in på Plantagen i Kungsbacka eftersom Claes-Olof skulle till Telenor och köpa en ny telefon. Jag hade hittat denna samlings krukan och tänkte att den kunde passa i köket. Men den var betydligt midre i affären än på bilden så det fick vara.

Nature Photo Challenge #18: Cacti

Jag blev jätte förtjust i denna Euphorbia ritchiei som är en kenyansk suckulent. Den har tjocka och köttiga gröna stjälkar som växer upp till en höjd av 60 cm. Det ger många skott, så det är väldigt enkelt att föröka den. Stjälkarna har mycket små taggar. 

Nature Photo Challenge #18: Cacti

Det var mysigt att gå runt och titta på kaktusar, men jag hade väl hellre åkt till Botaniska för att se om de har kaktusar där än i affären. Men tiden räckte bara inte till denna gången,

Leave a Reply

Översätt sidan »