Share Your World

Share Your World 3rd July

Jösses! Så fort veckorna går. Jag skall snart ha semester och det skall bli ljuvligt. Sitter just nu på jobbet med en kopp kaffe och går igenom veckans frågor.

Här är veckans frågor:

1.Äger du din bostad, hyr eller något annat?

Vi äger våran gård och har fått ner lånen hyfsat bra. Även om vi av och till höjer lånen då vi renoverat, bytt kök och badrum. Men det är ett generationsboende med tre hus så värdet har stigit rejält sedan vi köpte det och det känns bra att lämna över det till sönerna. Förmodligen kommer de att sälja gården då det hör en hel del mark till. Men förhoppningsvis är deras framtid tryggad

Gården

 

2. Vilken är din favorit “gå till”mat när du känner dig under par ? (känner dig nere?)

Det är definitivt äta pizza i sängen och titta på någon film. Vi har en stor filmduk i sovrummet och det är verkligen lyx när vi tittar på film där. Normalt ser vi på tv i vardagsrummet.

20200509_154239

 

3. skäms du med detaljhandel terapi? 

Hmm! lite svår fråga. Oftast köper jag något speciellt som jag är intresserad av och då har jag övervägt det noga.  Som mitt webhotell, Photoshopen osv.  Det ger mig glädje att hålla på med detta.  Sedan har det väl hänt att jag köpt saker när jag mått dåligt och då ofta på internet. Men tack och lov så är det väldigt sällan.

Muse

 

4. Hur många par skor äger du?

Jag äger 5 par skor och köper sällan nya, det är väl egentligen bara arbetsskor som jag köper ofta då de slits en hel del.  Helt ärligt så avskyr jag att handla skor, ja även kläder. Ekonomin har av och till varit ansträngd så skor och kläder är definitivt det sista jag har lagt pengarna på. Men här är en bild på mina absoluta favoriter, de har jag haft i 11 år.

skor

Tacksamhet: Var stolt över den person du är, du är unik.

Jag hade problem när jag var i tonåren och kände att allt bara var skit och jag tyckte verkligen illa om mig själv. Men så en dag kände jag att jag måste ta tag i mig själv och vända mitt tankesätt för att inte gå under.

Nu försöker jag alltid att hitta ett glädjeämne om dagen.  Det kan vara allt från en blomma som kommer genom asfalten eller en godbit som smakar det lilla extra. Det räcker egentligen att bara stanna upp och se sig omkring så hittar man alltid något.

Fototriss: Tillsammans.
195) With a loved one

One Comment

  • Di

    Thanks for joining in. Your home set up sounds fabulous with plenty of space.
    Love the sneakers. Have a good week.

Leave a Reply

Översätt sidan »