Trädgården

Gräva lite….!?

Gräver

Ja då kom grävarna som skulle lägga ner rören!?  Vi gräver lite….sa de och lägger ner ett litet rör! Hmmm okey! Så litet var det ju inte! Jackpot var på väg och skulle springa rätt igenom, varför gå runt när man typ kan gena? Nu är det världens skitväder så hundarna får hålla sig inne, sedan kör de skytte trafik med grus så grinden måste stå öppen. Men hundarna har tuggat på varsit ben medan de har haft plats på första parkett och följ gubbarna med stort intresse.

Gräver

De har grävt 3 meter djupt och skall genom gården ner till andra hagen? Fattade aldrig att det var så stora rör som skulle grävas ner. Blev lite chockad! Det är ju gamla stenmurar hus och lite anna smått och gott som står i vägen, men det skall bli spännande att se hur de löser detta.

Gräver

Sist de var här för att kontrollera marken  om de kunde släppa ut dagvattnet så  gjorde de ett kanon fint jobb med att återställa marken så mycket det bara gick. Så även om det ser bedrövligt ut nu så kommer det efter par månader inte ens synas att de varit här. Men ett litet rör!? Tja det är väl en tolkningsfråga  🙂

Rör

Nu har det börjat komma så mycket vatten från marken att det börjar synas i brunnen, den är ju ändå 4,5 x 1,5 x 2 meter. Kommer bli perfekt när vi får en pump och kan börja använda det vattnet till våran damm och växter.

Brunnen

Leave a Reply

Översätt sidan »