Familjen,  Resor

Bröllopps ceremonin

Då var det dags för den stora dagen och jag skulle ha kimono på mig. Göta Petter vad de snörde åt, fick lite svårt att andas innan kroppen vande sig och det var stelt att sätta sig.

Bröllopsfest

Men jag fick fin hållning när jag satt ned och det var kul att fått prova på att ha en. Beundrar dem som kan gå en hel dag i detta och dessutom ute i 30 grader!

 
 

 

 

Bröllopsfest

Nu tog jag inte så många bilder för de hade en som gick runt och fotograferade, så jag satt mest och njöt av maten och ceremonin.

 
 

 

 

Bröllopsfest
Bröllopsfest
Bröllopsfest

Bröllopet var indelat i olika sektioner och efter ceremoni hallen så var det när de gick ut på gräsmatta och sedan film visning när Micael och Mao var små.

Bröllopsfest

Sedan maten, stackars Micael och Mao de hann inte få i sig någon mat eftersom alla ville fotografera hela tiden. De satt där och såg så lyckliga ut medans folk kom fram och tog kort.

 
 

 

 

Bröllopsfest
Bröllopsfest
2023-08-06 17.0Bröllopsfest8.28 kopiera

Mera film visning om gården och Göteborg. Hela lokalen var full av fotografier på Micael och Mao med familjen, hundarna och katterna. Från olika utflykter de varit på, väldigt roligt att gå och titta igenom dem.

Bröllopsfest
Bröllopsfest

Otroligt hängiven fotograf som var uppe på stege och i öppna spisen, han var bokstavligen överallt.

Bröllopsfest
Bröllopsfest
Bröllopsfest

En underbar ceremoni och jag hoppas de nu får många år tillsammans. Vi skall vara här i fyra dagar till innan vi åker vidare. Allt avslutades med att Mao leddes ut av sina vänner och Micael av Tobias.

Bröllopsfest

Leave a Reply

Översätt sidan »