Smått o Gott

Är bloggen på utdöende?

Köket

Jag sitter här med en kopp kaffe och skall gå igenom bloggar jag brukar läsa och se om jag inte kan hitta nya intressanta bloggar. Blir ärligt talat lite deppig när jag ser att bloggandet minskar så drastisk år efter år.

Gubben

Gubben är hemma mellan två jobb idag och han läser över huvud taget inga bloggar. Han kan kolla mina inlägg ibland men annars så spelar han eller målar på sin padda. Han använder inte fb eller instagram heller så det kan väl ha lite med åldern att göra. Men jag följer en Ingrid på 80 som bloggar och hon är jätte mysig. Så nu på morgonen har jag letat efter nya spännande bloggar att följa.

Jippy

Jag skaffade bloggen 2007 och det först inlägget var när Shakira vår första Eurasier var valp. Jag ville dokumentera det vi gjorde på gården. Renoveringar och om djuren. Det har hänt mycke sedan starten och även om jag gjort lite pauser så är jag glad att jag fortsatt att blogga. Om inte annat som för att kolla hur tätt Shakira fick sina Ep anfall och när hon blev äldre.

Jackpot

Glädjen när vi skaffade lilla Jackpot och allt vi har ändrat om och hur intressen ändras med åren. Fotograferingen har jag mer eller mindre hållt på med sen jag startade bloggen och alla foto teman jag har varit och är med har lärt mig så mycket nytt. Kommer att lägga ut länkar till de bloggar jag har hittat och hoppas kunna fylla ut den listan rejält.

Leave a Reply

Översätt sidan »