Okategoriserade

Sightseeing i Dubai

Dubai 2024

Vi hade en sådan trevlig chafför när vi besökte Glowe Garden och han erbjöd sig att köra oss runt och visa oss lite sevärdheter innan vi skulle till flygplatsen.

Frame 2024

Det var fullpackat med folk som skulle åka upp i ramen som även är ett observatorium, museum och monument i Zabeel Park, Dubai. Den har rekordet för den största ramen i världen.  Byggnaden har en höjd på 150,24 meter och en bredd på 95,53 meter. Byggnaden fungerar främst som ett observatorium som ger utsikt över gamla Dubai i norr och nyare delar i söder.

Dubai 2024

Vi åkte runt vid utsidan av ön the Palm och hotellen var så vackra och lyxiga. Vi skall inte gå in på var det kostade att bo där ett par nätter – HUA!

Dubai 2024

Chaffören frågade om vi ville fräscha upp oss och det var inga problem att gå in på hotellet och låna toaletterna. De var så vänliga och visade oss vägen. Tvivlar starkt på att det hade gått att göra det på något av våra lyx hotell.

Dubai 2024

Vi avslutade turen  med ett hotell som låg bland ett kanal system. 

20240311_140049[1]

Så otoligt vacker omgivning .

Dubai 2024

Leave a Reply

Översätt sidan »