Trädgården

Litet besök

Ekorre

Det kom en liten ekorre på besök och den var så liten att den kom mellan gallret och det gamla plast nätet som vi har. Vi har inte haft en tanke på att djur kan fastna där i mellan. Det var inte länge sedan jag fick loss en fågel och nu ekorren. 

Ekorre

Det blir till att gå runt tomten och plocka ner det gamla nätet så inte fler djur fastnar. Jippy och Jackpot har suttit som fastfrusana och tittat när den lille ekorren har sprungit runt på utsidan.

Kompisar

Jag hade hoppats att bli så klar i trädgården att det bara hade varit till att gå och så men vi har så mycket brännässlor och kirskål att det tar sin tid. Nu är odlingsbäddarna i hagen klara i alla fall. Passade på att göra jordärtsoppa nnär jag ändå behövde flytta knölarna.

Jordärtsoppa

Leave a Reply

Översätt sidan »