Trädgården

Sten sättning

I dag rensade jag framsidan vid huset, det har varit en sandhög med massa ogräs som jag har retat mig på en längre tid. Hela gården är full av platta stenar och jag har varit sugen på att stensätta en bit vid framsidan så jag slipper rensa så mycket ogräs. Vi la nya avloppsrör från köket för ett par år sedan och det har aldrig blivit riktigt färdigt där. Vi satte in ett mindre fönster och vi har inte gjort färdigt väggen där än. Har en gubbe som hela tiden säger att han skall fixa det men…… tja åren går, men i år skall det bli gjort om jag så skall göra det själv. Rosa hade ett par härligt stora plattstenar som skulle passa fint under sopptunnan. Skall höra om hon behöver dem eller om jag kan ta dem. Jag har inte riktigt bestämt mig för hur lång jag skall gå ut med stenarna än men jag kan ju höra med Elvy och Rosa när vi har kärring kväll va de tycker, det är alltid bra med smakråd.

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »