Kärringonsdag

Onsdagar

Promenerade ner till Rosa i tisdags och vi kom in på kärring träffarna vi har på onsdagar. Rosa kände sej lie sliten och stressad för hon ville gärna göra klart sin rabatt och funderade på att hoppa över träffen. Jag förstod hur hon kände det, hade själv ibland känt ( NEJ det är onsdag ) är det min tur, jag som inte städat och köpt något gott att fika på. Så jag vill ge en stor eloge till Rosa som går upp tidigast av oss alla och kommer hem senast, inte hinner hon vila en liten stund heller i och med att hon plockar upp Elvy på vägen hem. Jag personligen blir helt hysterisk om inte jag får sitta och ta det lugnt en timme efter jobbet. Min minste son har tydligen ärvt detta av mej, för han kan fräsa bra åt sina kompisar om de ringer direkt han kommer innanför dörren. Jag vill också ha fodrat hästarna i lugn och ro innan jag går på träffen, annars kan jag inte koppla av utan kollar på klockan i ett. Tittade en stund på Rosa och funderade på om vi skulle ta och lägga ner det här med onsdagarna men kände att vi har för roligt tillsammans även om vi gnäller och gnyr och vem har sagt att vi måste sitta still och fika?? . Vi kan ju lika gärna hjälpa varandra nu när det blir varm och gott ute.

Rosa och Tore hade gjort det mesta på rabattkanten så det var bara hörnorna kvar att göra. Försökte fotografera Tore men han sprang bara iväg och ville inte bli plåtad (han var orolig att hamna i min blogg) paparazzi fotografen Elvy lyckades ta riktigt fina kort på honom och det är ju bra för Rosa att veta att han inte vill vara med i bloggen. Nu kan hon ju köra med att hon vill ha de där dyra rosorna hon såg på Internet, annars så blir det Tore collage i bloggen.

Här kommer en bild i alla fall så lätt kommer han inte undan

Vi skall till Elvy nästa onsdag och rycka upp lite buskar, sen blir det min tur. Känner hur inspirationen flödar som en fors, skickade iväg min gubbe för att köpa in flera hammare, spik, balkar, bräder och dylikt. Jag har ju ingen altan perfekt jobb att göra en onsdag, är lite svårt att bjuda på fika ute när jag inte ha någonstans att sitta. Wow jag kommer att älska onsdagarna hädanefter.

Huset behöver målas om

Stallet behöver tvättas

Akut behov av röjning på tomten

o.s.v. Listan kan bli hur lång som helst.

3 Comments

  • Ingalill

    Lista vilken lista???? :-O , vi skall väl träffas hos mig varje onsdag 🙂 . Varför bygga altan hos dig, jag har ju en, vi kan sitta där……… Kramis på dig. Det skall bli kul att få hjälpas åt …

Leave a Reply

Översätt sidan »