Trädgården

Lök dax

Fick ju Gladioluoch Dahlior när jag fyllde år, har väntat på att vädret skall bli fint och nu skiner solen så det var bara att gå ut och börja gräva. Rättade till min parkbänk som stod placerad så att kastanj trädet skulle ge härlig skugga och man kunde sitta med sin kaffe kopp och filosofera i lugn och ro. Alla som har varit här uppe har beundrat vårt enorma träd. Det var innan stormen Gudrun det, tror inte folk blir så imponerade nu när de ser hur det ser ut nu.

Shakira och Fimpen var med ute och jag tänkte att det är lika bra att ta med kameran ut.

När Shakira var liten tog Fimpen alltid tag i nacken och vred henne runt, det verkar som Fimpen tror att han bara har tappat stinget lite och inte att Shakira har blivit för stor för att det skall funka att göra så nu. Han kämpar tappert och ger inte upp i första taget.

Det gick väl inte 5 minuter ens förrän de var igång och busade.

Fimpen gav till sist upp och for i väg. Helt otroligt vad de två kan hålla på och ibland blir man ju tokig på dem när de kör igång inomhus. Fimpen vet sedan gammalt att han inte får springa runt i bokhyllan och har inte gjort detta för än Shakira kom in i vårat liv. Hade han gjort det för att rädda sej undan är det ju okey, men han går och sniker runt mitt porslin för att reta Shakira och ibland är han ju inte speciellt graciös.

Leave a Reply

Översätt sidan »