Trädgården

Röjning

Kunde inte sitta inne längre, lika bra att börja röja, här är massa att ta itu med sen stormen Gudrun och Pär farit fram. Hmm här är vårat hus, inte riktigt lika fin trädgård men nu skall jag ta itu med detta, vi har renoverat stallet som var på väg att rasa ihop fullständigt , lyft de balkar som har gått att lyfta så att det skall bli lite rakare och inte vara så skevt, men helt rakt det kommer det aldrig att bli, gården har ju sin ursprung från 1850 talet och man vill helst renovera så skonsamt som möjligt.

Vi har haft rejäl idé torka på hur vi skall göra där ladan brann ner, tänkte vi skulle bygga ut föst men det tyckte kommunen var en dålig idé. De menade på att det inte var något bostadsområde här på kullen där våran gård ligger. Om det nu inte är en bostad jag bor i , kan man ju undra vilken benämning mitt hus går under???

 Började att röja på framsidan och tänker göra klart här innan jag förflyttar mej, problemet är att jag tittar mej runt får nya idéer och börjar på det i stället, på så sätt så blir inget färdigt och jag stampar på samma fläck. Man kan ju inte köra i all evighet på att man älskar naturtomter och att allt skall få växa fritt. Kanskefunkar om man inte har så stor tomt och det inte hade kommit stormar som Gudrun och Pär.

 Naturen är helt fantastisk i sin uppfinningsrikedom! och man kan få riktigt fina bilder, fast det finns väl folk som tycker att man är hel knäpp när man fotograferar murkna och svamp beklädda stockar.

Leave a Reply

Översätt sidan »