Familjen

Trädgården

Hade tänkt att sätta mina lökar idag men det blåser som tusan och det skall tydligen bli frost på nätterna igen. Kanske skall vänta någon vecka innan jag sätter dem. Det slog mej när jag tittade på korten jag tog på Shakira hur mycket bråte och jox här står egentligen. Det verkar som även Shakira funderar på detta. (det är väl mig och inte den blåa Ikea bagen matte fotograferar) Matte kan ju vara lite knepig ibland och ta kort på allt konstigt hon ser. Så man kan ju aldrig vara riktigt säker men jag måste ju ändå vara finare än Ikea bagen?!!!

Börjar bli dax att ta itu med vår trädgård, det var ju många år sedan här brann, men man skulle kunna tro att det var nyligen, gick runt och tittade på vilka blommor som har kommit upp men hittade bara dessa krokusarna.

Passade på att fotografera vår vind flöje som vi fått utav Kickan.

Gick upp till Rogers hus och det slog mig hur fint och mysigt det såg ut, igen skit liggande å drälla där inte.

Här ser ju jätte trevligt ut. Roger är ju jätte duktig på att snickra och altanen är gör mysig att sitta på. Hmm man kanske skulle plocka ner den en natt, flytta ner den 50 meter och vips så har vi en altan. Det tåls att tänka på. Fotograferade de här fina snödropparna i hans trädgård.

Leave a Reply

Översätt sidan »