Trädgården

Skit, Skit, Skit

Jag har kört skit nästan hela dagen, liten kaffe paus när Rosa kom på besök. Det var tur att Rosa dök upp, kom på mig själv med att göra hyllavsatser i gödselhögen, som om jag skulle vilja sitta där när jag blir trött?? Blev nog lite för mycket sol där ett tag skulle jag tro. När man hälsar på hos äldre så brukar de ofta ha många sittplatser i sina trädgårdar och när jag var yngre så tyckte jag att de nog var lite nojiga med sina sittplatser. ( Det var då det) Nu har vi själva börjat sätta ut sittbänkar och gjort sittplats på framsidan av huset. Det kommer också att bli en härlig uteplats på vår platå förhoppningsvis i sommar. Jag har hittat massa fina ställen på tomten man kan göra mysiga sittplatser på, så jag har själv blivit lite nojig på att man skall kunna sitta här och där.

Det som känns lite tröstlöst är att skiten först skall till gropen och sedan flyttas ned en bit, hade man bara kunnat lassa av det där nere så hade det gått så mycket fortare. Nu känns det som dubbel arbete, fast det är väl det man har sin gubbe till att göra.

Vi hittade små grindstolpar i sten, så vi har delat upp trädgårdslandet i sektioner. Ett smidigt sätt att bli av med stenarna som ramlat av grund muren och det ser lite trevligare ut. Den här gropen och platån är väl det som har varit värst efter branden.

 Jag längtar så efter att sätta potatisen, gul lökarna och lite smått och gott. Gubben brukar ta på sig arbetskläder när han går ut och det är ju bra, men han kunde allt hittat sig par andra byxor.Leave a Reply

Översätt sidan »