Kärringonsdag

Tömning och Tillplattning hos Rosa

I dag tömde vi Rosas lillegarage, det var i ett bedrövligt skick och stank mögel så man blev yr i mössan. Helt otroligt vad mycket skit man samlar på sig och staplar upp. Synd att lillegaraget var så dåligt för Rosas barn och mina har använt det som soltak när de har badat i poolen, nu får de leta upp ett nytt ställe att sola på. Deras nya garage är inte tal om att de får klättra upp på, det är för högt.

Det verkade som hela Kållered och Lindome hade kommit på samma idé, att tömma och röja denna härliga eftermiddag. Vi blev lite matta när vi såg kön, men började så smått gå bort med skräpet. Det var bara de tunga grejerna kvar när vi väl kom fram, så det gick riktigt smidigt trots allt.

När vi kom hem till Rosa igen väntade en god sallad och vi satte oss att äta med god aptit och ett glatt humör. Monica var så gullig att hon åkte upp till mig och fodrade hästarna, så slapp jag att göra ett avbrott i arbetet.

Det var härligt med mat och vila innan rivningen av lillegaraget. Vi satt och diskuterade fram och tillbaka vilket sätt som var det bästa att riva det. Gamla ting har ibland en tendens att falla åt fel håll och vi ville inte att det skulle falla för nära huset.

 Vi skalade av allt och det såg ut som om vi skulle nysa samtidigt så faller det som ett korthus. Men nog tusan var det en balk som var hyfsad fri från röta och den var seg som attan.

 Upp röjning och lägga allt i högar så det blir smidigt att köra bort.

 Vilken härlig plats det blev! Rosa vill sätta polen här, låter kanon nu vet jag var jag skall semestra i år. God mat finns det, en husvagn och pol, vad mer kan man önska sig? Jag kommer vecka 28,29 och 30.

2 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »