Utflykter

En underbar dag på Liseberg

Rosa och jag åkte till Liseberg vi hade hört att det skulle vara trädgårdsdag där. Vi tyckte det kunde vara kul att få ett avbrott på våra trädgårdar och bara gå för oss själva och njuta. Liseberg brukar alltid ha så fina blomster arrangemang och man kunde ju om inte annat sätta sig och ta en fika.
Oj så överraskade vi blev, så mycket folk och så mycket att se.  wow så mycket blommor, vilken trädgårds Mekka.

 Kön tog bara 20 minuter, hade väntat mig längre tid. Allt folk var på ett strålande humör i det fina vår vädret.

Det var så mycket fina trädgårdsdekorationer att se, och de hade gjort det så mysigt i sina små tält. Jag brukar inte samla på broschyrer men här tog jag massor, det var så mycket tips och fina bilder i dem. Här är lite bilder på olika dekorationer.

Katten till vänster var bland det sötaste jag sett, han hade ett sådant härligt förnöjt ansikte. Brix trädgårdar sålde den så en sådan får det nog bli när uteplatsen är klar.

Det var också dekorationer i träden som Rosa missade helt, hon trodde jag hade fått solsting igen när jag plåtade träden. Kunde inte låta bli att plåta dessa killar, de såg så lyckliga ut i träden och verkade ha jätte roligt där de svingade fram och tillbaka mellan träden.

Det var riktigt mysigt att gå där inne och se alla fina saker, så vi tänker göra detta varje år och planera in det lite bättre. Jag har inte hunnit färdigt med mitt land, så det kändes lite bakvänt att köpa växter. Men jag vann 2 blommor på lotter och det var roligt med tanke på att jag aldrig vinner något.

 Här är ett fint kort på en nöjd Rosa som också vann en blomma. Hon köpte en hel del blommor och några blommor delade vi på. Det var en tjej som sålde Japanska underblommor som delade upp lökar i olika påsar och gav en extra så det skulle bli jämt, gulligt av henne med tanke på hur mycket folk där var.

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »