Hästarna

Bellman

Monica tog med sig Bellman till ridskolan i går och det hade gått hyfsat. Båda hästarna är ganska heta just nu och Bellman är den som härjar mest när han blir lite osäker. Hästarna är vana vid långa tyglar och på ridskolan kortar de ju upp dem rejält. Bellman har heller aldrig varit i en manege så han gnäggade varje gång han såg sig själv i spegeln. Han gör också ett språng rätt upp i luften när man pressar honom för mycket och med tanke på hur tung han är blir man paff på hur högt och vilken kraft han gör sprången i. Jag får nog ta och prata med instruktören Pernilla om detta. Monica tog ett par söta bilder när han ligger och kopplar av i boxen på ridskolan.

 Monica tog ut Bellman själv på en ridtur runt travbanan och då hade han skött sig kanon. Bellman är otroligt snäll och alla kan i princip rida ut på honom. När man arbetar honom och försöker lära honom något nytt så kan han bli lite tjurig och då kan han göra de här sprången, han har aldrig gjort något sådant när man rider ut.

Monica har en tendens att ta kort i konstiga vinklar, gärna snett så man får rotera korten ett kvarts varv. Här måste hon ha tagit kortet underifrån med tanke på hur lång i snoken Bellman är. Satt här och tänkte typiskt tonåringar, har även fått ett kort på en spindel. Usch jag avskyr spindlar och Monica måste ju ha varit ganska nära den med tanke på att hon har plåtat med mobilen. Kom på mig själv att jag också gillar att ta i konstiga vinklar och på udda saker så Monica och jag är inte så olika trots åldersskillnad. Tonåring tja det kanske man kan kalla mig om man tar i ordentligt och blundar rejält.

Leave a Reply

Översätt sidan »