Familjen

Besök från Norge

Det är en sådan där trist regnig dag, ljuspunkten är att lille hagen blev klar i går och att min stora syster kommer. Släppte ut hästarna i morse och städade upp i stallet. Kalkade golvet och fyllde i hö rännan så det skulle vara helt klart tills jag tog in dem. Det är så himla gott när allt är klart och man behöver bara stänga och gå ner och gotta sig igen.

Fast idag kommer min stora syster och hennes son. Hennes dotter kommer lite senare med sin respektive. De är allergiska mot katt och jag har 3 stycken. Jag har städat runt som en galning men det blir aldrig hår fritt här, men de slipper förhoppningsfullt gå runt med naturella filter tofflor som växer för varje steg de tar.

Har även tvättat det mesta och mitt tvättmedel tog slut så jag dundrade ner till Rosa. Hon hade slocknat i soffan och höll på få hjärtsnurp när jag stod där och tjatade om tvättmedel Fick en kopp kaffe och snodde mig hem igen, hästarna stod och såg lite frusna ut så de fick gå upp till stallet igen. Bellman är den som alltid gnäggar förtjust när han ser att allt är klart och bara till att börja hugga in.

Satte på tvättmaskinen och skurade golven, kände mig riktigt nöjd med städningen, men helt rent det blir det aldrig med alla djuren som far runt. Så nu sitter jag här och surfar till jag skall hämta syrran och kompani.

Leave a Reply

Översätt sidan »