Kärringonsdag

Avkoppling på uteplatsen

Jösses vilken värme det var idag, samtidigt som det blev helt vindstilla plötsligt och såg ut att börja åska vilken sekund som helst. Pratade med Rosa i morse och hon hade världens huvudvärk. Jag hade lagt taket och gubben och äldsta sonen hängde upp våra stolar som vi köpt i Brasilien.

På vår kärringträff hade jag tänkt att vi skulle måla bräderna som vi skall ha till väggar, men jag hade gått och röjt hela dagen och kände mig super seg. Vädret verkade lite lurigt och det hade inte varit kul att måla massa bräder och det börjar regna. Tyckte det var bättre att bara koppla av och äta sallad. Jag tyckte det skulle bli kul att inviga våra stolar. Roger som bor i gäst huset sprang och röjde tegelpannor och klippte gräset. Han tyckte också att vi gott kunde koppla av och titta på när andra for runt och jobbade.

Fast det är klart, han frågade allt om han kunde få vara med på kärringträffarna. Han behövde ha städat !!

Här sitter vi och njuter och tittar på när gubbarna röjer.

På kvällen gick vi runt och letade träd till Linda, Rosas kompis på jobbet. Jag tyckte Rosa kunde ta ett äppleträd och framförallt asp som vi har gott av och verkar växa överallt. När vi skulle gräva upp äppleträdet så var de så maskangripet att jag fick en chock. Så i år lär jag inte få någon frukt.

Leave a Reply

Översätt sidan »