Trädgården

Min gryta

Jag läste i Lottas blogg om deras resa ner till Skåne, där de gick runt i gårds trädgårdarna. Hon hade tagit ett så vackert kort på en murad planteringsbord. Den liknar väldigt mycket den gamla skorstenen med sin kran och gryta som jag har nere vid stallet. Jag tror de har kokat frukt där en gång i tiden. Vi hade tänk att bevara den och göra någon form av grillplats, men den har rasat så mycket i år att det är bättre att ta vara på det som går och då är ju ett murat planteringsbord ett kanon alternativ. Vi har också massa grejer som ligger till ingen nytta så jag började släpa ut grytan igår och idag har jag planterat och satt i blommor.

Det hade varit kanon om jag kunde hitta på något med den gamla skorstenen och grytan, känns lite trist att det har blivit så dåligt.

Jag får sitta inne en liten stund för jag har lite svårt med värmen, tänkte passa på att surfa en stund och titta om jag hittar lite inspiration till min trädgård. Så här blev slutresultatet av att jag läste i Lottas blogg och började rota fram gamla ting.

Leave a Reply

Översätt sidan »