Fototriss / Tisdagtema

Natur

Tisdagstema: Natur och svensk natur i all sin prakt är nog bland det finaste som finns. Jag älskar att rida ut i skogen, eller åka iväg på nya ställen. Det finns så otroligt mycket vandringsstigar och sjöar att se i vårt avlånga land. När vädret har varit så underbart är det jätte mysigt att ta sig en härlig kvällspromenad med hunden. På kvällen hämtade vi Elvy och åkte till Säveån. Ett favorit ställe som vi ofta åkte till när vi köpt vår första hund. Jag blev så glad i morse när jag såg att temat var natur och fick sådan lust att promenera vid ån igen. Det var nog över 15 år sedan sist.

Shakira var jätte duktig att gå på alla broar och trätrappor som fanns längst slingan. Men bada det har hon inte haft lust till ännu, det är bara tassarna som får bli blöta.

4 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »