Kärringonsdag

Innertak

Vi har snickrat en bit innertak i Tores garage och flyttat upp grejer allt efter som golvet blev klart. Rosa gick upp på stegen men den gled bort och hon hann med nöd och näppe ta tag i balkarna och blev hängande där, tills Tore hann fram och satte upp stegen igen. Det såg riktigt illa ut och hon lär ha bra ont i armen i morgon, blåmärket täckte rätt över hela armen. Sedan började Elvy ta kort på Rosa och vice versa, det blev rena fyrverkeriet i garaget när de körde igång.

Själv satt jag och tänkte på att man kunde göra en myshörna och hänga upp draperier och det ena med det andra. Vi bollade den ena iden efter den andra och Tore började se lite stressad ut. Han langade upp massor av grejer så det skulle bli så lite plats som möjligt att mysa på. Till sist tyckte vi det var bäst att gå ner och få lite frisk luft, en del prylar vi flyttade upp var täckta av puts som vi borstade bort och vi började nysa ikapp.

Här sitter vi alla 3 och har det bra.

Rosa bjöd på färskpotatis och fisk med sallad som var väldigt gott. Det är alltid lika mysigt att äta tillsammans och prata av sig om ditt o datt. Innan vi gick började Rosa vattna i sitt växthus och vi smakade på morötterna och ärterna. Elvy erbjud sig att vattna men missade växthuset och sprutade ner Rosa rejält, undra om hon fick något extra i sitt kaffe?

Leave a Reply

Översätt sidan »