Hundarna

Sisjön

På kvällen tog jag och Elvy med oss hundarna och åkte till Sisjön så de skulle få bada. Shakira har börjat löpa och ett renande kvällsdopp är ju aldrig helt fel. När vi var vid Säveån vågade Shakira bara doppa tassarna så jag var ganska nyfiken på hur detta skulle gå. Alfhild, Elvys Golden har nyligen gjort ett funktionstest som innebar att de skulle simma ut och hämta sin dummys och det klarade hon galant, de kollade även hurdan simteknik hon hade. Vi hoppades att Shakira skulle haka på när Alfhild hoppade i vattnet. Alfhild älskar att bada och är en duktig simmare.

Det är tur att Shakira inte är en Golden för hennes simteknik var inte den bästa. Hon gjorde mest enorma hopp och letade sedan upp olika stenar som hon kunde stå på. Fast på en sten slant Shakira och körde ner hela huvudet i vattnet, hon blev helt chockad och såg helt förstörd ut innan hon kom till sans igen och lekte vidare. Det tog inte lång tid förrän Shakira tyckte detta var jätteskoj och började slänga sig i vattnet, men simma det får allt vänta lite. Det var en härlig kvällstur och Shakira hade riktigt roligt, så det blir till att göra om det fler gånger och till sist lär hon sig nog att simma eller så förblir hon en sten letare.

Leave a Reply

Översätt sidan »