Familjen

50 års kalas

50 års kalas och gubben gick runt och smög på uteplatsen så allt var undanröjt och inga verktyg var glömda i några hörn. Han brukar vara lugnet själv men nu var han alt bra rastlös. Han körde iväg och hämtade ditt o datt, så man funderade på om han försökte smita sin väg??

Här sitter han i alla fall stilla så jag hann ta ett kort innan gästerna kom.

Så anlände då gästerna och han fick presenter som passade att ha till uteplatsen. Våra pojkar hade köpt en liten dam med fontän som vi kunde ha tills det större dambygget kommer igång. Med tanke på att han planerar att bygga ut lite till så att den stora presenten (Gourmé grillen) skall hamna under tak och så att man får en riktig mysig grill hörna, så lär nog damen bli klar lagom till att åka skridskor på. Elvy tog en fin bild på den här läckra buketten. Det kommer att bli så fint när uteplatsen blir fylld med blomkrukor.

Det var roligt att se hur glad Claes-Olof blev för grillen som hans släktingar hade köpt och hur han slängde sig över den för att sätta ihop den fortast möjligt. Kristina höll på i köket och förberedde kycklingen som Peter skulle grilla så fort Claes-Olof hade fått ihop grillen. Här står Peter och skojar om vilken tid det tar och hur hungriga alla är. 5 minuter borde du ju ändå kunna sätta ihop en grill på??

Peter är en mästare på att grilla och visade Claes-Olof hur man startade den och lite tips om smått o gott man kunde laga. Det blev en härligt god middag med kyckling klubbor, färsk potatis och sallad med vitlöksbröd. Vi hade dukat långbord under tak men Killarna satt på yttre altanen.

 Roger hade köpt infravärme som vi satte igång på kvällen, den gav riktigt go värme och jag ser fram emot många mysiga grillkvällar på uteplatsen. Peter och Kristina hade med sig urvädret Agnes som är en Flat coated retriever på 3/5 månad. Jag tror max att hon vilade sig 10 minuter sammanlagt under hela kvällen. Hon sprang och busade med Shakira hela tiden, där i mellan plockade hon upp Tore och Rosas ena present från fontänen och sprang runt med. (Blommor som skiftar i färg när de ligger i vattnet).

Det var tur att vi satt igång fontänen för hundarna blev bra törstiga av allt springandet.

Leave a Reply

Översätt sidan »