Trädgården

El till uteplatsen

Gubben har slitigt som ett djur för att få så mycket som möjligt klart på uteplatsen. Hans semester tar slut snart och så nalkas hans 50 årsdag. Någon 40 års kris hade han inte men han har allt varit lite små knasig alt närmare 50 årsdagen. Det har varit stört omöjligt att få in honom och jag har funderat på om jag skulle ta och ställa ut en säng på uteplatsen. Tobias vår äldste son har dragit ut el och haft vilda diskussioner om vad man kunde ha för prylar där ute. Än så länge har det stannat i normala grejer som lampor och fläkt. Men man kan aldrig vara helt säker.

Det var ett tungt jobb att hacka upp en ränna, så vi fick ner elkabeln. Tobias drog klart all el så det bara var att koppla på när rännan var klar.

2 fläktar med belysning och en vanlig lampa blev det till slut och lite vägguttag till radio och annat. Vi fick ett jätte fint träbord av Roger som passade in jätte bra, så nu är det växter och att sätta upp resten av bräderna kvar.

Leave a Reply

Översätt sidan »