Trädgården

Stentrappan

Jag har haft riktigt oflyt med mitt trädgårdsland, det som verkar trivs bäst är alla mödarsniglar. Usch de finns i mängder och jag har tyckt att de har varit vidriga att ta i. Men nu skall de reduceras har tröttnat på att få allting uppätet. Det har regnat så mycket denna sommar att jorden har runnit i väg, så jag får lösa det med stenar och göra olika avsatser. Har på börjat trappan och skall bygga vidare med stengångar, det går sakta men säkert framåt. Jag hoppas det kommer ett par fina dagar till så jag slipper stå i regnet och jobba. Skulle behöva köpa riktig jord för det är fortfarande lite för mycket gödsel som skulle behövt bränna lite till.

Jag har hållit på att och hoppat ner varje gång jag skall hämta potatisen eller löken, så det kändes kanon att kunna ta trappan ner. Jag kan visserligen gå runt men oftast ids jag inte detta utan hoppar istället. Tänkte jag skulle få det mesta klart innan hösten, då de har utförsäljning på blommor och buskar. Det hade varit kanon att få plantera ned så mycket som möjligt så det blir fint till nästa vår. Har tryckt ner mossa i mellan stenarna för det binder ihop väldigt bra och ser lite trevligare ut än bara jorden.

Mossan brukar ta sig ganska bra så jag får hoppas på det bästa
denna gången med

Leave a Reply

Översätt sidan »